Skype do poprawki

Eksperci Informatycy - elektronicy z załogi kSenior.pl pomogą ci rozwiązać problemy związane z obsługą komputera, oprogramowania oraz korzystania z internetu. Jeśli zamierzasz dokonać zakupu komputera, telewizora, monitora, aparatu cyfrowego, telefonu bądź też innego sprzętu elektronicznego doradzimy ci jaki zestaw dobrać oraz czym się kierować podczas zakupu. Zapraszamy do zadawania pytań i udzielania odpowiedzi.

Skype do poprawki

Postprzez wawik15 17 lip 2015, o 12:05

Przy próbie aktualizacji Skypa wyskakiwał mi błąd i postanowiłem go całkiem usunąć i zainstalować nowszą wersję i tutaj dopiero zaczęły się schody, bo niby już w systemie go nie ma, ale zainstalować nowego też nie można.
i co dalej robić?
Załączniki
skype.JPG
skype.JPG (52.98 KiB) Przeglądane 531 razy
Avatar użytkownika
wawik15
Wtajemniczony
Wtajemniczony
 
Posty: 190
Dołączył(a): 14 sie 2013, o 15:25
Lokalizacja: śląsk


Re: Skype do poprawki

Postprzez frasag 17 lip 2015, o 15:41

Witaj.
Tutaj są porady, ale nie wiem czy coś Ci się przyda. Albo może zostały jakieś resztki ze "starego" i przeszkadzają, albo antywirus blokuje. Miałem kiedyś taki problem, ale pomogło mi uruchomienie Menadżera zadań i tam znalazłem otwarty proces Skype- zamknąłem ten proces i dało się pobrać. https://support.skype.com/pl/faq/FA164/ ... em-skype-a
Pozdrawiam serdecznie. :)

JAKOBY jestem, ale JAKOBY mnie nie było.
Avatar użytkownika
frasag
Kopalnia wiedzy
Kopalnia wiedzy
 
Posty: 1095
Dołączył(a): 30 maja 2011, o 09:13
Lokalizacja: Katowice

Re: Skype do poprawki

Postprzez wawik15 18 lip 2015, o 12:55

Dzięki za pomoc i jak na razie po ciężkich bojach udało mi się pobrać Skypa internetowego (nawet nie wiedziałem że coś takiego jest).
Różni się troche od orginału, ale prawdopodobnie uda mi się dzisiaj porozmawiać .W dodatku jest to wersja beta i tylko na miesiąc.
W dalszym ciągu szukam prostej drogi do zainstalowania tego programu. ;)
Avatar użytkownika
wawik15
Wtajemniczony
Wtajemniczony
 
Posty: 190
Dołączył(a): 14 sie 2013, o 15:25
Lokalizacja: śląsk

Re: Skype do poprawki

Postprzez frasag 21 lip 2015, o 16:06

Do:wawik 15
No to spróbuj napisać do nich na Pomoc.
Odpisują po polsku i pewnie poproszą Cię o zrzuty i coś poradzą.
Pozdrawiam. :)

JAKOBY jestem, ale JAKOBY mnie nie było.
Avatar użytkownika
frasag
Kopalnia wiedzy
Kopalnia wiedzy
 
Posty: 1095
Dołączył(a): 30 maja 2011, o 09:13
Lokalizacja: Katowice

Re: Skype do poprawki

Postprzez antoni2 8 lut 2017, o 07:06

bez problemu go naprawić
antoni2
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 5
Dołączył(a): 8 lut 2017, o 07:01

Re: Skype do poprawki

Postprzez Michok 26 cze 2017, o 17:23

Spróbuj odinstalować i usunąć dodatkowo jego ślady CCleanerem albo Revo i to pomoże na 100% :)
...
https://asakredyt.pl
Michok
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 1
Dołączył(a): 26 cze 2017, o 17:21

Re: Skype do poprawki

Postprzez Marysienka 27 kwi 2018, o 13:35

U mnie skype, którego używałam do komunikacji z dziećmi mieszkającymi na co dzień za granicą też po pewnym czasie zaczął szwankować. Zrywało nam rozmowy i ich jakość, miałam wrażenie, była coraz gorsza. Teraz dzieci zainstalowały mi inny program do darmowych rozmów i uważam, że jest dużo lepszy.
Marysienka
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 11
Dołączył(a): 27 kwi 2018, o 13:04



Powrót do POGOTOWIE KOMPUTEROWE.

Kto przegląda forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Exabot [Bot], Heise IT-Markt [Crawler]

cron