Problem z logowaniem

Tutaj będą się pojawiać informacje od załogi kSenior.pl. Nowe tematy mogą zakładać tutaj tylko administratorzy i moderatorzy.

Problem z logowaniem

Postprzez Dariusz 7 sty 2013, o 03:04

Mieliśmy małą przebudowę forum. Jeżeli występują u Państwa problemy z logowaniem, prosimy wyczyścić ciasteczka w przeglądarce.
Avatar użytkownika
Dariusz
Administrator
 
Posty: 197
Dołączył(a): 15 lis 2010, o 07:58


Re: Problem z logowaniem

Postprzez Janek 22 lut 2013, o 18:11

Dariusz, to nie pomaga!! W Firefoxie nie pomaga.
Ciasteczka usuwa mi CCleaner, zawsze podczas startu.
Na wszelki wypadek usunąłem je ręcznie, CCleanerem.
Usunąłem też ręcznie w Opcje > Prywatność.
AdBlock'a Plus mam stale wyłączonego dla strony kSenior.
W IE oraz w Google Chrome nic nie robiłem, nie usunąłem ciasteczek, a jednak w nich jest w porządku - wchodzę na kSenior.
Więc co jest ?
Poradź mi coś. Tak jest od paru dni.
Wyskakuje taka informacja:
Obrazek
Proszą o wyłączenie Adblocka, a on przecież jest wyłączony, stale dla tej strony.
Janek.
Janek
Wtajemniczony
Wtajemniczony
 
Posty: 201
Dołączył(a): 28 sty 2011, o 12:38

Re: Problem z logowaniem

Postprzez frasag 23 lut 2013, o 11:59

Ja na żadnej przeglądarce w kompie problemów nie mam.Ale nie mogę tu (i tylko tu) zalogować się z telefonu-Operka 4.2.Pousuwałem ciasteczka i tutaj na dole strony i w Operce i dalej kaputt. Pisałem do Adminów-odpisali że może coś z kompatybilnością jest nie tak i że pracują nad przeniesieniem na inny serwer.Na razie to tu tylko z kompa wchodzę i bez problemu.Ale aż strach pomyśleć co będzie gdy lato przyjdzie i w ruch pójdzie telefon. :lol:
Obrazek
JAKOBY jestem, ale JAKOBY mnie nie było.
Avatar użytkownika
frasag
Kopalnia wiedzy
Kopalnia wiedzy
 
Posty: 1094
Dołączył(a): 30 maja 2011, o 09:13
Lokalizacja: Katowice

Re: Problem z logowaniem

Postprzez halina 23 lut 2013, o 13:34

U mnie wszystko jest normalnie z zalogowaniem się tutaj.
Mojego Adblocka Plus, dla tego forum wyłączyłam.
-------------------------------------------------------------------
Edytowałam.
Sprawdziłam jak tutaj się wchodzi od Strona Główna.
Faktycznie jest tak jak niektórzy piszą - pojawia się napis na całą stronę o tym że mam Adblocka.
Adblock , jak już napisałam wyżej jest u mnie wyłączony dla strony kSenior.
Obrazek

Ale mam w zakładkach M FF zapisaną "kSenior forum dyskusyjne" i jeśli wchodzę z tej zakładki (zawsze tak robię) - otwiera mi się strona główna forum i mogę zalogować się bez problemu.
Myślę, że może Adblock wyłączony jest tylko dla forum a nie całej strony głównej?
I tutaj tkwi przyczyna problemu?
halina
Kopalnia wiedzy
Kopalnia wiedzy
 
Posty: 1306
Dołączył(a): 30 gru 2010, o 18:46
Lokalizacja: Dolny Śląsk

Re: Problem z logowaniem

Postprzez krystyna 23 lut 2013, o 14:29

Dzięki, Halinko.
Zmieniłam wejście na sugerowane przez Ciebie i mam spokój z blokadą. !!! :D
Obrazek
Avatar użytkownika
krystyna
Ceniony Forumowicz
Ceniony Forumowicz
 
Posty: 3202
Dołączył(a): 8 sie 2012, o 15:23
Lokalizacja: Bydgoszcz

Re: Problem z logowaniem

Postprzez frasag 23 lut 2013, o 15:06

Cieszę się że porada Halinki pomogła rozwiązać problem.Im więcej głów tym większa szansa na sukces.Obrazek
Obrazek
JAKOBY jestem, ale JAKOBY mnie nie było.
Avatar użytkownika
frasag
Kopalnia wiedzy
Kopalnia wiedzy
 
Posty: 1094
Dołączył(a): 30 maja 2011, o 09:13
Lokalizacja: Katowice

Re: Problem z logowaniem

Postprzez Janek 23 lut 2013, o 16:04

Rzeczywiście jest tak jak Halina napisała. Zmieniłem w zakładkach i teraz jest OK.
Dziękuję, Halinko :) .
J.
Janek
Wtajemniczony
Wtajemniczony
 
Posty: 201
Dołączył(a): 28 sty 2011, o 12:38

Re: Problem z logowaniem

Postprzez halina 23 lut 2013, o 16:43

Cieszę się,że mogłam pomóc!Obrazek
halina
Kopalnia wiedzy
Kopalnia wiedzy
 
Posty: 1306
Dołączył(a): 30 gru 2010, o 18:46
Lokalizacja: Dolny Śląsk



Powrót do Informacje od załogi kSenior.pl

Kto przegląda forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Exabot [Bot], Heise IT-Markt [Crawler]

cron