Ad-block

Tutaj zadajemy pytania załodze kSenior.pl odnośnie funkcjonalności serwisu. Jesteśmy otwarci na wasze sugestie. Przedstaw nam swoje pomysły. Napisz co jeszcze chciałbyś aby było na tym portalu. Jesteśmy otwarci na wasze potrzeby.

Ad-block

Postprzez can 28 sty 2014, o 14:08

Kochani !. Nie moja intencja bylo blokowanie Waszych reklam przez Ad-blok.Ja do wczoraj nie wiedzialem,ze cos takiego jest.Mnie Wasze reklamy nie przeszzkadzaja /przeciesz musicie z czegos zyc/
Prosze zatem powiedziec mi ,jak pozbyc sie Ad-blocka z Google.Cze jest mozliwe,ze ktos,bez mojej wiedzy,wsadzil mi go.Zaznaczm,ze ten sam problem mam w odbiorze tvn24. Wiedzcie,ze lubie Was.Jestescie jedyni od ktorych moge sie czegos nauczy.Nie chce Was stracic.
Zszacunkiem do Waszej pracy
Can
can
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 4
Dołączył(a): 10 paź 2012, o 20:29


Re: Ad-block

Postprzez frasag 28 sty 2014, o 15:55

Witaj znowu CAN:
Dzięki za miłe słowa pod adresem kSeniora.Kliknij na te 3 poziome kreski w prawym górnym rogu.Potem Ustawienia-Rozszerzenia.Odszukaj AdBlock.wyłacz go.A jeśli całkiem chcesz się go pozbyć to klik na kosz.Możesz też wyłączać AdBlocka tylko dla wybranych stron:po otwarciu takiej strony lewy klik na znaczek AdBlocka i wstrzymaj blokowanie.Pozdrawiam. :D
Obrazek
JAKOBY jestem, ale JAKOBY mnie nie było.
Avatar użytkownika
frasag
Kopalnia wiedzy
Kopalnia wiedzy
 
Posty: 1094
Dołączył(a): 30 maja 2011, o 09:13
Lokalizacja: Katowice

Re: Ad-block

Postprzez Dariusz 29 sty 2014, o 12:59

Najlepszym sposobem jest zresetowanie ustawień Firefoxa.
Proszę w tym celu wprowadzić w adresie przeglądarki następujący adres: about:support
po prawej stronie znajdować się będzie przycisk "Zresetuj program FIrefox" po przeprowadzeniu resetu wszystkie ustawienia powinny wrócić do normy.

Czasami w Firefox zostają śmieci po adblokach i nowy skrypt wychwytuje to.

Stone testowałem na 4 czystych przeglądarkach u siebie oraz w firmach z którymi współpracuje i nie dostałem blokady. Zresetujcie i przeczyśćcie przeglądarki.

Zaktualizowałem skrypt anty adblock i niektórym może się pojawiać taka informacja (pomimo, ze dotychczas nie mieli blokady). Jeżeli reset przeglądarek nie pomoże to proszę zgłosić problem w dziale "KONTAKT". Pomogę osobiście.

Pozdrawiam.
Avatar użytkownika
Dariusz
Administrator
 
Posty: 197
Dołączył(a): 15 lis 2010, o 07:58

Re: Ad-block

Postprzez can 30 sty 2014, o 22:09

To znowu can.Panie Dariuiszu,w nawiazaniu do Pana odpowiedzi na temat Ad-Blok informuje:
- ja nie mam zainstalowanego Ad-Blocka
-probowalemmego Chroma zresetowac - to nic nie dalo
Jestem bezradny i prosze o pomoc.
Can
can
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 4
Dołączył(a): 10 paź 2012, o 20:29

Re: Ad-block

Postprzez Dariusz 30 sty 2014, o 23:08

należy zatem sprawdzić w panelu sterowania w zainstalowanych programach czy nie mamy jakiegoś programu który blokuje reklamy. Sprawdzę to. Jeśli więcej osób będzie miało taki problem będę musiał wymienić skrypt na mniej wrażliwy.
Avatar użytkownika
Dariusz
Administrator
 
Posty: 197
Dołączył(a): 15 lis 2010, o 07:58



Powrót do Pytania do załogi kSenior.pl

Kto przegląda forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Exabot [Bot], Heise IT-Markt [Crawler]

cron